Lidmaatschap
 
 
 
Je hebt bij DGLA verschillende mogelijkheden om lid te worden.

Lidmaatschap 2018
DGLA ALL: € 150,00 of € 172,25 (met wedstrijdlicentie)
DGLA LIGHT: € 90,00 of € 112,25 (met wedstrijdlicentie)
DGLA INTRO: € 30,00
DGLA FRIEND: vanaf € 25,00
 
DGLA ALL
Als ALL-lid ben je volledig lid van DGLA. Je kunt twee keer per week trainen, je krijgt als eerste uitnodigingen voor activiteiten en evenementen. Het lidmaatschap voor 2018 bedraagt 150 euro, inclusief het Atletiek Unie lidmaatschap (16,65 euro). Dit laatste betekent dat je allerlei voordelen krijgt, zoals korting bij recreatielopen.

ALL met wedstrijdlicentie
Met een wedstrijdlicentie kun je namens DGLA meedoen aan wedstrijden van de Atletiekunie. Het lidmaatschap voor 2018 met wedstrijdlicentie bedraagt 172,25 euro.

DGLA LIGHT
Wil je lid worden en train je niet vaker dan één keer per maand? Als LIGHT-lid kun je 12 keer per jaar trainen. Uiteraard word je uitgenodigd voor alle activiteiten en clinics. Het LIGHT-lidmaatschap voor 2018 bedraagt 90 euro. Dit is inclusief de contributie voor de Atletiek Unie (16,65). Met wedstrijdlicentie betaal je 112,25 euro.
 
DGLA INTRO
Het INTRO-lidmaatschap is handig als je eerst op proef drie maanden wilt meetrainen. Het INTRO-lidmaatschap voor 2017 kost 30 euro.
 
DGLA FRIEND
Wil je DGLA graag steunen, maar voel je er niet voor om met ons mee te trainen of ligt dat gewoon niet binnen je mogelijkheden? Geen probleem! Je kunt DGLA financieel steunen door FRIEND te worden. Vanaf 25 euro per jaar nemen we je op in onze lijst. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen DGLA en uiteraard krijg je uitnodigingen voor evenementen. Alvast enorm bedankt voor jouw support!
 
Hoe lid worden?
Vul het inschrijfformulier in en maak het geld over op rekeningnummer

NL94 INGB 0009 2709 46

van DGLA te Amsterdam!

Waarom lid worden van DGLA?
• Uitstekende trainingen op alle niveaus.
• Zeer betaalbaar.
• Regelmatig extra activiteiten en evenementen.
• Gezellige vereniging.
• Je vergroot te zichtbaarheid van homo- en lesbo-atleten.
 
Clubkleding
DGLA heeft eigen clubkleding in alle maten en voor alle weertypen. De clubkleding is niet verplicht, maar het is wel leuk voor de herkenbaarheid. Clubkleding kun je passen en kopen via één van de bestuursleden.Opzeggen
Je kunt het lidmaatschap van DGLA jaarlijks opzeggen vóór 1 november via dgla.atletiek@gmail.com.